Min dag börjar kl 02.

Min dag började som vanligt kl 02:00. Det är då Anders lägger sig och jag påbörjar mitt nattpass. Mitt nattjobb går ut på att övervaka Vildas syresättning med poxen och reglera syrgasen, enkelt förklarat. Vilda sov oroligt och sparkade av sig poxen som sitter på foten, flera gånger. Annars hade hon en okej natt. Jag lyckades hålla mig vaken med massa kaffe, tv och surfande.

Pox som visar puls och syresättning

Vilda har just åkt iväg för sin andra första dag i skolan. Första riktiga dagen i klassrummet. Hon strålade som ett ljus och jag fick till och med borsta håret utan bråk. Det känns så bra att få ge henne lite normalitet. Fina unge, som hon förtjänar det.

Idag blir det att beställa recept och mediciner till Vilda. Av och omboka några läkarbesök och kolla hur lagret med blöjor och sondsprutor ligger till. Det blir också att arbeta med det ständiga tvättberget. Men först ska jag och lillebror Neo ut och hoppa studsmatta.

Ha en fin dag och dela gärna min blogg så att jag får fler läsare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s