Mysdag med Vilda

Det blev ingen riktig skoldag igår.. Vilda startar sin dag en timme senare än de andra barnen. Strax innan Vilda kom så hade ett barn blivit dålig i klassen. Vilda fick istället leka ute en stund och sedan åka hem igen. Vilda var lite besviken över att inte få träffa barnen men tyckte ändå det var roligt att få utforska skolgården.

Idag är jag och Vilda hemma. Vi firar att det är teckenspråkets dag och fikat med chokladbollar, vilket är det ända Vilda äter förutom hallonkräm. Vilda använder tecken som stödd (TAKK), ett förenklat teckenspråk. Teckenspråk blev erkänt som dövas första språk 14 maj 1981.

Lillebror Neo hälsar på hos farfar medans pappa Anders jobbar i huset. Han skulle riva ut några skadade gipsskivor ur vad som är kvar av köket. Det känns verkligen helt sjukt hur vi kunde hamla i detta. Många olika känslor och tankar susar runt i huvudet men just nu känner jag mig tom och trött. Trött på alla motgångar vi jämnt stöter på. Lite lugn och ro skulle vi behöva ha.

Se; https://livetmedvilda.com/2019/05/10/dromhus-blev-mardrom/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s