Hjärtat i halsgropen

Vi måste kolla lillebrors hjärta. Vi kan ha två hjärtsjuka barn..

Igår hade lillebror Neo tid hos hjärtläkaren i Varberg. Läkarna sa att det finns en högre risk att han också är hjärtsjuk. Även om vi inte misstänkte något fel så finns alltid oron där, tänk om han också har ett hjärtfel. Så med hjärtat i halsgropen fick Neo sitt ultraljud igår. Kardiologen hade med en lärling. Kardiologen lyssnade först på Neos hjärta och sa till lärlingen -”lyssna här så hör man blåsljud”…!! Förstår ni ångesten och paniken som sprider sig när de säger så.. Efter en stunds lyssnade säger kardiologen att det är ett normalt blåsljud som bara hörs när man ligger ner. Extremt oprofessionellt av den kardiologen. Han bad om ursäkt flera gånger sedan, med all rätt…. Ultraljudet visade att Neo har ett starkt och friskt hjärta.

Anders och Vilda åkte ner till farmor och farfar över natten medans jag och Neo fick lite egentid. Vi byggde ihop bilbana, hoppade studsmatta och när kvällen kom sov Neo över inne hos mig.

En nöjd Neo med nya snabba bilbanan.

Helt slut av alla tvära kast i vårt liv. Nu väntar en härlig solig dag ☀️

2 reaktioner på ”Hjärtat i halsgropen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s