Översvämning

Lugn och ro? Nej, inte i mitt liv. Denna dagen tänkte jag ta för att vila och sortera alla tankar som flyger runt. Men i stället så svämmade avloppet över… Vi tror att en liten pojke här i huset spolade ner felaktiga grejer…

Jag skulle fortsätta arbeta på de enorma tvättberget (eller bergskedja), passa på att tvätta när solen lyser och allt torkar fort. Men plötsligt var tvättrummet översvämmat och inget blev som det var tänkt. Istället för att vila blev det att få bort stoppet, rensa i en dyblöt tvätthög och torka vatten. När tvätten äntligen hängts ut så kom det en regnskur. Ja, det är sant och nu hänger kläderna kvar där ute i skymningen…

Så solen, vilan och det där bra inlägget till bloggen jag skulle skriva får vänta tills imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s