Vilda rivstartar dagen

Från 0 till 100, så startar dagen! Vilda skulle direkt ha sin iPad och sedan satte hon mig på jakt efter rätt gubbe. Hon älskar sina Pippi, Emil och djur figurer men det gäller att lista ut vilken figur hon tänker på. Jag lyckades på femte försöket, vilket är riktigt bra!

Sedan började jag greja med hennes morgon medicin som ska blandas kl 07:00, prick. Efter de tyckte Vilda det var dags för kläder. Ipaden kastades iväg och hon ropade -”Mamma, lotta klänning”! Oj oj, den är i tvätten.. vi går igenom ett tiotal klänningar medans Vilda morrar -”loootta kläääning”. Tillsist hittar vi en Elsa klänning och hon blir nöjd. Sedan ska hon fixa håret -”Mamma, två tofsar”. Jag ber Vilda vänta liiite så att jag hinner sätta sondmaten på värmning. Då skriker hon nästan i falsett -”Maaamma tåå toffs”. Jag anländer efter hela minuten och möter en sur Vilda som gör ett kryss med båda armarna i luften. Men det släpper snart när tofsarna kommit på plats och vips så är hon en solstråle igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s