Utbrändhet i stora lass

Inte varit någon bra dag alls. Helt slut i kropp och psyke. Humöret har inte varit på topp vilket inte har hjälpt när gräsklipparen 1 och 2 vägrar funka. Den ena fick jag igång men dog efter 3 meter… Jag slet av mig hörselskydden och målade upp en inre bild där jag slog sönder den %+#># gräsklipparen.. Neo hoppade studsmatta bakom mig så det var bara leka hyfsat oberörd.

Sen sa det stopp och jag kunde bara inte hålla mig vaken längre. Det blir som att kroppen stänger av. Efter sovit några timmar mår jag lite bättre även om jag är helt slut. När det blir så här brukar ena ansiktshalvan domna men denna gången vill det inte släppa riktigt. Musklerna runt kindbenet vill inte funka riktigt och känns som att de hänger. Jag vet, jag vet, stora röda flaggor. Behöver vila vilket är omöjligt i mitt liv. Känner mig trasig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s