Gladaste ungen i stan

Jag och Vilda åkte in till Kungsbacka för att byta några par skor som var för stora. Vilda gick runt i skobutiken och hejade glatt på personalen var tionde sekund och slängde ett storslaget Wooooow åt varannat par skor i hela butiken.

Sedan gick vi till leksaksbutiken. Där fördubblades alla Wooow och några överlyckliga tjut kom här och där. EN sak skulle hon få köpa och vi tyckte inte samma… Tillsist hittade vi en mikrofon. Vilda slet till sig den och ropade ”hej då affären” och skulle gå ut. Fick stopp på henne, tack och lov och vi kunde betala.

Nyköpt mikrofon med den gladaste ungen i stan.

Så nöjd som bara Vilda kan vara sjung i frost sånger hela vägen till bilen. Högt och falskt men tillsammans med en lycklig unge.

2 reaktioner på ”Gladaste ungen i stan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s