Sura djur och jagad av sopbil..

Igår hade Vilda ingen bra dag, vet inte om hon kände sig lite sjuk eller om biverkningarna var extra påtagliga. Jag tänkte försöka muntra upp henne så jag satte Vilda i vagnen och tog Neo i handen för att gå och titta på djuren här runt om. Passa på att titta på kor, får och hästar innan vi flyttar. Men djuren var inte pigga på besök och glodde bara på oss en bit bort. Kan ju inte säga att Vilda blev på bättre humör och jag mindes varför vi inte brukar gå till djuren..

Men som vanligt händer det alltid något udda. Givetvis skulle en sopbil köra på varje väg just när vi skulle vara där. Klockan var 10:30 och den brukar komma runt 08. Trångt med vagn på små enskilda vägar och rädda ungar för både ljud och lukt. Första gången kunde jag skoja bort det ”hemska” men 4e gången den passerade oss var blev det livat värre…

Typiskt vårt liv, aldrig går något enkelt 😂.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s