Nationaldagen

Vaknade av att något kändes konstigt. Det var helt tyst. Steg upp och såg att barnen var inte kvar på övervåningen. Hjärtat slog ett extra slag då jag förstod att Vilda tagit sig ner för den hala trappan själv. Rusade ner och där låg hon inte (tack och lov). Båda barnen satt vi vardagsrummet och målade och läste bok. Neo berättade att han hade öppnat grinden och sedan hade Vilda hoppat ner på rumpan ner för trappan.

Ingen rolig trappa.

Vi fikade med goda svenska jordgubbar. Faktiskt första gången Neo ville ha jordgubbar och tyckte det var gott. Vilda smakade också lite med sjung mest olika födelsedags sånger och hade bestämt att ”Daddy” fyllde år och hurrade ”happy birthday Daddy” om och om igen. Men nöjd var hon och alla vi andra också.

Jordgubbar ska det vara.

Vi den 30-gradiga värmen åkte vi ett par timmar till ALV också. Vi lekte i de olika miljöerna och åt både glass och våfflor. Sedan såg vi ”När Lina hade tandvärk” vilket är ännu en av de stora favoriterna. Vilda satt och sa -Huuuuuuuu och gungade kinden.

En reaktion på ”Nationaldagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s