Vilken dag…

Så gårdagen började med en härlig långpromenad i värmen. Det blev varmt fort men det gjorde inget för träden skuggade och utsikten var underbar.

Härlig utsikt under promenaden.

Efter promenad åkte vi och storhandlade. Temperaturen gick upp till 30 grader så vi köpte en pool till barnen. Poolbad och vattenmelon var lagom aktivitet mitt på dagen.

Vilda gillar vattenmelon.

Sen blev det ingen toppen eftermiddag. Ni som har eller haft mindre barn vet hur det blir ibland när energi, hunger och värme inträffar samtidigt.. En förbannad mamma marscherade iväg… Jag gick ner till sjön rejält upprörd. Tog en trästol och bar fram den till sjökanten. Stolen gled längre och längre bak tills den gav upp! Jag och stolen for i backen, just när en bil åkte förbi. Måste varit en syn för livet… Arg som jag var fick jag hejda mig för att inte kasta stol f*n ut i vattnet. Det tog 1 1/2 timma innan jag kände mig lugn och kunde gå hem igen.

Kvällen blev bättre. Vi tog några glas vin och skämtade om grannarna som gör konstiga saker här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s