Vad är det för fel på folket här?

Våra grannar här i Vimmerby, är det något fel på, riktigt fel. Igår kväll drack 2 gubbar öl medans de passade 3 små barn mellan 2-4år. De hoppade studsmatta utan både nät och kantskydd. Barnen på 3 och 4år körde åkgräsklippare med saxarna nere.

Här bor krypen..

På tomten fanns också 3 hundar. Ena hunden verkade heta ”FYYYY DIG”. Då och då skrek hunden rejält.. Vi tror att han sparkade hunden men jag och Anders såg ”bara” små sparkar. Assistenten såg att han lyfte upp hunden i nackskinnet högt över huvudet 2 gånger. Hela kvällen blev att cirkulera kring fönsterna, om vi bara såg honom sparka hunden skulle vi ringa polisen. Var så förbannat arg på dom.. Vi såg ”tyvärr” inget värre… Jag kommer att ha stenkoll på dom ikväll… Usch för dessa kryp till människor…

2 reaktioner på ”Vad är det för fel på folket här?

 1. Josefine

  Fy fasen:( men jag tycker absolut ni ska ringa ändå. Även om de är ”bara ” lyft o småsparkar? Är ju knappast ok? Om hunden skriker? …Även oros anmäla gällande barnen…. Känns väldigt svajigt. Fy så tråkigt att läsa om man bli så väldigt ledsen. Vart är mammorna i det hela undrar jag med
  ..jaja hoppas ni för övrigt har de mysigt o bra tsm ♡ kram

  Gilla

  1. Självklart långt ifrån okej… Mammorna var inte hemma den kvällen. Ena familjen med hundarna åkte dagen efter. Den andra familjen med de två äldre flickorna är kvar och det har varit lugnt. Jag ångrar att ja inte ringde. Väldigt svårt det där…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s