Neos dag

Igår bestämde vi att jag och Anders skulle åka iväg med bara Neo. Han behöver egentid med oss. Tyvärr blir han lite åsidosatt även om vi verkligen försöker att det inte ska bli så.

Under frukosten berättade vi för Neo att bara vi skulle iväg. Han blev överlycklig och fnissade sig genom frukosten. Sen satte vi oss i bilen. Första överraskningen blev Mariannelunds karamellkokeri. I ett stort fönster kunde vi se hur de bakade karameller. Vi köpte med oss lite karameller och guuuuud vad goa dom var!

Mariannelunds karamellkokeri
Hård Lakritsblandning

Sen åkte vi till MX world Collection (cross museum) som ligger i Vimmerby. Neo gick med stora ögon. Har ni barn som gillar att röra, som Neo, så gå inte in här… En väldigt nöjd Neo men stressade föräldrar då Tony Rickardssons pokaler av glas stod inom räckhåll..!

Tony Rickardsson på MX World Collection
Nöjd kille.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s