Monster Jam

Efter 8 månaders väntan blev det Monster Jam på Ullevi för Neo. Vi kom tidigt in på pit party och hejade på förarna till el toro loco och scooby-doo.

El toro loco, monster jam

Det var sjukt varmt så vi orkade bara en halvtimme. Sedan gick vi in på Liseberg och tog en glass. Vi spelade på några hjul och sköt slangbella. Vi vann inget och Neo blev lite ledsen. Neo har mjölkprotein allergi och det är svårt att hitta ställen att äta på ute. Därför hade vi bokat bord på The green room på Liseberg, som är en vegansk buffé resturang och helt mjölkfri. Första gången jag och Anders testar en vegansk resturang och vi blev glatt överraskade. Väldigt god mat, speciellt bulgur salladen. Neo var duktig och smakade på mycket men det var inga barnvänliga måltider tyvärr. Vi fick köpa en stor påse popcorn till pojken istället…

Neo och jag på moster jam.

Monster Jam var roligt att se. Vilken fin dag.

Monster jam Göteborg 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s