Mästare på vilseledning.

Så här satt vi, utanför syncentralen och hejade på alla våra bästa vänner som bara råkade vara just på syncentralen just idag..?

Ja, exakt så måste de sätt ut om någon iakttog oss en stund. Vilda hejade på Alla som gick in eller ut med sådant entusiastisk känsla så att varje person stannade upp… Vilda började nämligen tala om att hon skulle få nya glasögon. Förvirrade äldre människor som inte visste om de skulle gå eller prata mer när Vilda fortsatte pladdra på.

Syncentralen, Kungsbacka.

Jag tyckte inte att det var pinsamt eller roligt, jag var mellanhanden som tolkade åt båda hållen. När Vilda fick den 5e personen på raken att stanna slutade jag att tolka och bara iakttog. Undrade för mig själv hur mycket man egentligen kan lura folk bara man tror på sig själv! I Vildas värld är det så man gör. Undra vad som gick genom folkets tankar när denna lilla 8-åring hejar som att hon känt dig Hela livet, håller upp sina glasögon och pekar på dom med andra handen och utropar som att det vore julaftons morgon -”Nya glasögon!!”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s