Bakdagar

Igår var det åter igen febersjukdomar i fsk så jag och Neo stannade hemma. Vi bakade chokladbollar och överraskade Vilda och assistenten. Neo åt en massa men jag tror faktiskt att Vilda åt ännu fler!! Hon blev jätte trött av att äta och hängde med huvudet. Väldigt roligt att se henne äta men vad det känns i magen när hon blir så trött av det. Lilla gumman som fick gå och vila sen.

Jag och Neo hoppade studsmatta i super värmen. Sedan satte vi upp vattenrutschkanan lagom tills Vilda vilat färdigt. Barnen åkte och åkte, de tjoade av lycka. En härlig dag!

Idag har vi gjort bananhalvor, rullade på pärlsocker, in med en glasspinne/grillpinne och sedan in i frysen 3-4h. Nyttigare godis/glass som såklart också går att rulla i vad som. Medans vi väntade på att de skulle frysa har vi plockat blommor och samlat sly inför morgondagen. Nu är ungarna taggade och vi väntar på att matbilen ska anlända med allt gott till imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s