Midsommarafton blev händelserik.

Lillebror Neo fick feber och ont i örat under midsommarafton så han fick inte firat dagen direkt.. Vi grillade och fixade mat för vårt egna lilla midsommarfirande. Sedan åkte jag och Vilda till Lindströmsgården för ringdans.

Jag och Vilda

Först spelade ett spelmanslag. Vilda dansade och hurrade högt efter varje melodi, vilket hon var ensam om. Vi satt längst fram vilket också var den perfekta platsen att heja på alla som gick förbi.

Vilda och spelmanslaget.
Vilda är givmild med applåder.

Just när vi satt här säger Vilda plötslig -Awi Aaaj, och tar sig för hjärtat. Jag känner och hjärtat slår fort på henne… Jag frågar igen var hon har ont och hon pekar på hjärtat och gnäller lite. De gick kalla kårar i hela mig och jag började tänka igenom hjärt och lungräddningen… Vi satt kvar en stund och inget mer hände.

Ringdans är ett måste.

Jag tog Vilda tillbaka till vår filt. Hon vilade lite och vi tog en kaka var. När det forfarande inte hände något mer så hängde vi med på ringdansen. Vi dansade i utkanten av ringarna för att hon skulle slippa gå så mycket. Kul hade vi!

Hemma hade lillebror vaknat till och orkade vara med på fikan.

Neo åt några jordgubbar och syltkakor.
Vilda tog ett par jordgubbar som hon slickade på.

Barnen sov till kl 19. Jag och Anders spelade brädspel och kollade film. Nästa morgon vaknade jag sjuk och har legat däckad tills nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s