”Här kommer lille tuppen”

Aj vad det gör ont i halsen… Ganska säker på att vi alla har halsfluss. Vilda blev lite dålig till idag men inte så farligt.

Tvingade mig ut i solen en liten stund. Satte Vilda med lite vatten och gubbar medans ja la mig för att sola lite. Då hör jag -”Hej alla barn, här kommer lille tuppen”, och sedan kastar sig en ungen över mig och har verkligen blött ner sig. Nästan gång var jag redo med mobilen!

Blöter mer sig ordentligt….
Morrar -hej alla barn, här kommer lille tuppen!!! … Ni ser hur målmedvetet hon är…
Attacken!
Älskade busunge.

2 reaktioner på ””Här kommer lille tuppen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s