Huvudet ner i skitigt vatten

Efter att Neo kommit hem från sin förskola vid 13-tiden blev det en sådan dag där man inte får något gjort alls. ”-Mamma -Mamma -Mamma ”, gick mellan barnen hela tiden. Tillsist tog jag upp de 2 stolarna till altanen som inte hunnit rengöras för denna säsongen, och en hink med vatten och vanlig tvål. Klippte en disktrasa på mitten (för vi hade bara 1 kvar) och frågade barnen om de ville hjälpa mig. De ville de såklart och de höll sig sysselsatta i en hel evighet. Önsketanke, det blev en hel kvart… Sen fick jag duscha Vilda eftersom hon doppade huvudet i det skitiga vattnet. Fick i alla fall stoppat ”Här kommer lille tuppen”*…!! Neo tröttnade och gick in efter dryga 10 minuter. Älskade ungar.

* Se förklaringen i blogginlägget ”Här kommer lille tuppen”.

Mycket vatten behövs det.
Både Neo och Vilda skrubbade ordentligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s