Mjauuu, varje morgon är jag en katt.

-Mjauuu mjauuu.

– nej nej nej, bäbis katten…

-Mjaiii Mjaiii.

Så startade min dag. Vilda kommer in till mig och lägger sig bredvid mig och säger ”Katten”. Då är det bara att börja jama så hon kan få mysa med ”katten”. Efter jag jamat en 10 minuter eller så, så ser jag att ögoninflammation hon haft ett par dagar inte alls blivit bättre. Vilda får inte upp något av ögonen alls. Bara att hämta ögondroppar, kompresser och börja tvätta. Vilda var inte alls sugen på ögontvätt men ett ”Mjauuu” här och där löste det fint.

Nu slår klockan 8 och det är dags för Vildas andra medicin cocktail för dagen. Det blir Bosentan som är kärl utvidgande (och inte godkänd att ge barn…!) och två olika vätskedrivande mediciner som håller hjärtsvikten borta.

Varje morgon kl 08 ska dessa mediciner ges.

De första gångerna när Vilda bara var runt halvåret ville apotekspersonalen inte lämna ut medicinen till oss. Det tog nästan ett år av motsträvighet innan vi lärt oss vilka ord som behövdes användas för att de bara skulle ge oss medicinen utan att ringa runt en massa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s