Ambulans två gånger på samma dag.

Idag är ingen bra dag. Vildas hosta blev värre och värre och sen åkte syrgasen fram. Sen började hon gråta och var otröstlig och klagade på huvudet. Jag ringde vårt hemliga direktnummer in till barnmottagningen men blev kopplad till växeln. Där fick jag höra att de tagit bort telefonnumret, tack för de…. istället bad jag om att bli kopplad till avd 63 i Halmstad, de hjälpte mig med rådgivning. Tur man kan avdelningar utantill…

Vilda gillar att åka ambulans.
Framme vid östra barnsjukhuset.

Sen kom ambulansen med blåljus och körde oss till östra. Vilda busade med ambulanspersonalen så de körde lite slut på henne och fick höja syrgasen. Framme på östra blev det den vanliga cirkusen. Fast detta blev ändå en av de lugnare cirkusarna. Efter prover och lungröntgen vet vi att hon har en början till lunginflammation, tredje i år då…

Vad hade vi gjort utan iPad…!?

Mysa med pappa känns bra.

Nu är kl 23 och vi varit här i över 6 timmar och Vilda har äntligen somnat, helt utmattad på mig (Edit nu 8 timmar…) Vi väntar på att en ambulans ska bli ledig så de kan köra hem oss… Vilda behöver syrgas och en tub fick vi inte låna denna gång… Vi hoppas kunna hålla henne hemma och att antibiotikan gör sitt jobb. Håll tummarna!

Vilda sover på akuten och nästan jag med. Kom nu ambulansen för vi vill hem…

4 reaktioner på ”Ambulans två gånger på samma dag.

  1. Lena

    Hoppas att ni kommer hem snart. Styrkekramar. Skönt att ni åkte in idag. Kram💖💖Vi är snart hemma. Neo var så duktig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s