Hyllningen till Avicii var underbar.

Kan ju inte säga att jag vaknade pigg igår utan såg mer ut som någon som inte sovit på några år och missat frisörtiden. Jag såg med andra ord ut som jag… Med 90-tals festivalen på schemat blev det att försöka få fram mitt jag under all trötthet.

På g till Vi som Älskar 90-talet på Slottskogsvallen.

Paulina hämtade mig vid halv 12 och vi körde in till Slottskogsvallen. Paulina är gravid så vi varvade vila med hopp och dans vid scenen. Vi hade, som alltid riktigt roligt ihop. Det var skönt att komma iväg och bara vara mig själv. Måste säga att Markoolio och Aqua var bäst men det som sitter fast i huvudet är hyllningen, bildspelet och allsången till Avicii. 

Fin och stark hyllning till Avicii..
Något roligt hände sekunden innan men de behåller jag för mig själv!
Aqua

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s