Hjälp mig hitta en Personlig Assistent i Varberg, som vill leka med Vilda. Akut, dela gärna!

Vi söker en varm och lekfull assistent till vår dotter på 8-år. Hon älskar att leka, sjunga, dansa och baka. Som person är hon glad med mycket bus i sig. Hon mår som allra bäst när hon kan ligga dubbelvikt av skratt. Hon är också bestämd, fastnar gärna för rutiner och talar tydligt om när det blir rätt eller fel. En av de större arbetsuppgifterna är att skapa en meningsfull och rolig vardag genom olika aktiviteter. Just nu är det mycket trolldeg, målning, leka teater och hoppa studsmatta som gäller. Flickan är infektionskänlig och svårt hjärt- och lungsjuk och behöver därför också vila mycket. Hon har downs syndrom och pratar med en blandning av svenska, engelska och tecken som stöd. Hos oss kommer du nära familjen och vi är mycket måna om att du ska trivas.

Vilda söker ny bästa kompis / personlig assistent.

Arbetsuppgifterna består bland annat av sondmatning, medicinering, lättare medicinsk övervakning, hygien, utflykter, stöttning i leken med lillebror, tillsyn, språkträning och att skapa en meningsfull vardag genom olika aktiviteter. ”Frihet under ansvar”.

Söker en lugn och tålmodig person som är lyhörd, ansvarsfull och leksugen. Stor vikt kommer att läggas på att personkemin stämmer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med yngre barn innan. Kanske har du själv ett syskon med funktionsvariation, arbetat hos en familj som assistent, inom förskola eller liknande. Kan du stödtecken är det väldigt bra men inget krav. Du kommer att få utbildning på arbetsplatsen och genom kortare kurser. Vi bor i nuläget utanför Kungsbacka och flyttar till Tvååker under hösten. Flytten är planerad till 1 oktober.

Kraven är att du är icke-rökare och pratar flytande svenska.

Tjänsten är en visstidsanställning (så länge uppdraget varar) på ca 65-70%. Arbetet kommer förläggas dagtid på vardagar. Någon kväll och helgdag om året förekommer. Arbetstider kan diskuteras. Chans till övertid och mer timmar på sikt. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ett plus är om du kan arbeta i Kungsbacka innan flytten i oktober.

Kollektivavtal Kommunal-KFO. Lön enl överenskommelse.

Ansök via http://gil.se/jobba/ under annonsen Lekfull 8-åring eller kontakta mig på m_faldt@hotmail.com

Brukarkooperativet heter GIL och står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s