Katastrof

Ja, vad ska jag skriva? Detta är bara katastrof. Förutom allt annat så måste vi hitta en ny assistent till Vilda. Jag fick ut en annons igår och nu får vi hålla tummarna att rätt person söker. Vi är helt fast hemma utan assistans. Paniken bara växer och växer. Hur ska vi orka? Hur ska vi någonsin kunna flytta? Panik! Vet ni någon som skulle vara perfekt för jobbet så tipsa oss gärna. Annonsen ligger på bloggen.

Orkar inte mer nu.. Helt slut..

Efter använt halva dagen åt att fixa med annonsen tog vi barnen och åkte till en lekplats. Det var nog lite tidigt för Vilda att hitta på något för hon dök efteråt i syresättning. Men både Vilda och vi andra behövde komma ut.

Sjörövare Fabbe sjunger Vilda medans Neo kör båten.
Vilda övar på att klättra upp själv.
Neo lärde sig gunga i juni och är nu stora favoriten på lekplatser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s