Skit också..

Under dagen började Vilda syresätta sig så dåligt att vi sätta på syrgasen. Vi tänkte att lunginflammationen kanske inte blev riktigt behandlad. Det blev att ringa efter ambulans för fjärde gången detta året och åka in.

Vilda på akutmottagningen. Samma rum som förra måndagen.

De tog lite blodprover och gjorde lungröntgen. Läkarna trodde först också på lunginflammationen. Men de hittade inget fel på Vilda. Läkaren pratade med Vildas kardiolog som sa att det får vara okej att hon ligger lite lågt och har syrgas på dagen ett par dagar. Vi får hoppas på att kroppen bara behöver lite extra tid att repa sig, med andra ord. Är hon inte bättre på torsdag ska vi ringa hjärtmottagningen och göra en större koll på hjärta och lungor. Kanske höja medicinen som ger så svåra biverkningar.

Vad jag önskar att jag kunde byta plats med dig..

Detta betyder att Vildas lungsjukdom kan ha förvärrats eller att hjärtat inte riktigt orkar. Jag vill tänka (och jag hoppas verkligen…) att hennes kropp fixar detta och att hon kommer vara bra på torsdag. Men oron gnager i mig och jag är så rädd…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s