Full fart..

Vildas syresättning och välmående går lite fram och tillbaka men det känns ändå som att hon är okej ❤️. Igår jobbade Anders i huset medans lillebror var hos farmor och farfar. Förutom att han ofta bakar med farmor och hittar på små roliga grejer med farfar så finns det också en grannpojke som Neo blivit riktigt bra kompis med. Här hemma höll Vilda mig sysselsatt så det blev inget skrivande på bloggen. Vi lekte och busade, körde ”Just Dance”, målade och lekte att ”Docka Prinsessa” skulle sova.

Vilda och ”Docka Prinsessa” myser innan det är dags för dockan att somna.

Idag kom farmor och farfar till oss och passade barnen medans vi åkte till golvpoolen för att hitta golv till vårt golv fattiga hus! Tror vi var där i 2h.. Vi kom inte hem med något golv men med mängder av idéer och tankar.

Det finns såå många olika typer av golv..

Imorgon är det dags att börja intervjua några av dom som sökt tjänsten som Vildas nya assistent. Suttit och förberett allt inför imorgon och nyckeln är hämtad till kontoret i Varberg. Det känns hoppfullt 🙂.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s