Anställningsintervjuerna gick bra!

Jag (eller vi) valde ut 3 tjejer som kom på anställningsintervju till kontoret i Varberg. Jag var helt själv i vår del av byggnaden vilket var tur för jag kunde ha dörren öppen då det var olidligt varmt inne på kontoret. Alla 3 kändes bra och en av dom kändes riktigt bra. Att ha anställningsintervjuer är faktiskt riktigt roligt och nu när jag gjort detta för tredje gången så känner jag mig bekväm och… tillfreds? Framtida jobbet att hjälpa andra hitta assistenter?

Förbered för nästa anställningsintervju.

Mellan anställningsintervjuerna passade jag på att luncha och gå i affärer med svärmor. Vi hade det trevligt ihop och de 2 timmarna gick väldigt fort.

Jag blev bjuden på både lunch och fika.

Idag har dagen bestått av att Vilda har badat och badat och jag har ätit mängder av isglass för att överleva ute. …och slagits med getingar som verkligen har attackerat 😳. Vildas nya grej är att göra prutt ljud under vattenytan. Väldigt kul tycker hon men glömmer att man inte kan andas under vattnet.

Ansiktet under vattenytan… 😬

En väldigt fin sak har hänt ❤️. En person eller egentligen 8 pers, hörde av sig och erbjöd sig att komma ut och hjälpa oss göra ett ryck med huset 😍. Väldigt väldigt fint ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s