Över 30 grader och inget vatten.

Anders köpte en portabel AC, utan den vet jag inte hur det hade gått för stackars Vilda. Dagarna gick åt att försöka överleva de 31- 35.7 graderna. Fredagskväll kom Martin och Sandra. Vi spelade ”När då då” och ”ticket to ride” och åt mängder med glass. En riktigt bra kväll tills grannarna kom ner vid 23-tiden och meddelade att vattnet i vår gemensamma brunn hade sinat…

En varm och förbannad Vilda som inte får åka ambulans…!

Nästa morgon blev det att köpa dunkar och fylla på vatten på närmsta vattenstation. Vi åt stekt korv och bröd för att spara på vattnet. Respekt till dom som lever utan rinnande vatten, säger jag bara… Vilda var sur för att hon inte kunde svalka sig i den torra poolen, som jag lovat dagen innan.. Men allra mest förbannad var hon för att hon inte ens fick åka den roliga ambulansen ”-Mammaa åka ambulansen nu”, elaka föräldrar 😅. Livet med ett svårt sjukt barn som fått åka ambulans alldeles för många gånger ❤️. Tur hon älskar det! Sena eftermiddagen gick jag upp till grannen för att höra hur läget var med brunnen. Tänkte försöka lista ut om vi skulle vara utan vatten några dagar eller om vi pratade veckor. Grannarna berättade att brunnen hade återhämtat sig hyfsat under natten och att de haft vatten hela dagen 😳. Tack för den… Gick hem igen och startade pumpen som gått torr kvällen innan.

Ännu en varm underbar kväll i vackra hjälmared.

Jag och Anders satt ute länge denna kvällen och njöt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s