En härlig dag!

Barnen var taggade redan när de slog upp ögonen vid 6-tiden. Vilda hoppade runt och hurrade ”-Åka senester farmor och farfar Sten hus, Jaaa”. Neo hade mer energi än vanligt och sprang runt, runt. Därför kan jag inte säga att jag kommit så långt med packningen när jag väckte Anders vid halv 8. Sen flöt det på fint och vi var framme i Skällinge innan 12.

Min svärmor och svärfars hus i fina Skällinge.

Jag och Neo gick upp till affären och köpte lite lunch, gott och tidningar. Neo valde en med blixten mcqueen och en Vampirina tidning till Vilda. Vilda blev som alltid överlycklig när hon får något, kortvarigt men just då super lycklig. Efter ett tag bjöd vi över grannen Ulla med sin son Peter och hans dotter L som var och hälsade på. Vi fikade ute och njöt av sommardagen. Neo, Vilda och L lekte fint ❤️.

Ny badade! Vilda är helt uppslukad av barnen bredvid oss.

Mot kvällen gick vi ner och badade. Jag älskar verkligen sommar och sol.

2 reaktioner på ”En härlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s