Vilda börjar skolan!

Vilda började nu 3;an och som hon väntat och längtat efter skolan. Första dagen i klassrummet sedan hon började i januari. 2 dagar blev det förra terminen och då var 1 dag skolutflykt och andra gången kräktes någon i klassrummet så Vilda fick stanna på skolgården.. Men nu fick hon äntligen gå in ❤️. Hon hoppade och ropade -”Jaaaa skooola”. Dagen började med alla skolbarn ute på gården där det spelades musik. Vilda tyckte de var mindre roligt och glassbilen som kom var inte ens minsta rolig. Hon ville bara in i klassrummet!

Framme vid skolan i Varberg.

När barnen ätit upp glassarna gick vi äntligen in. Vilda strålade och kollade runt på allt och hälsade på alla. Vilda satte sig med skolarbete och briljerade. De hade förberett ganska många grejer för att vara första dagen, och på den nivån Vilda var på i april. Men sedan dess har Vilda tagit kliv framåt och klarade av alla uppgifter både snabbt och lätt. ”-Mer, mer”, sa hon sen 😅. En nöjd Vilda som både fick jobba och träffa kompisar.

Vilda i klassrummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s