En lång vecka.

Efter en lång vecka där Anders varit i väg på en behövd mini semester med dataspel (fly omvärlden för ett tag) och jag har haft Vilda själv samtidigt jag lärt upp den nya assistenten. Och tvättat massor… Farfar och farmor har haft Neo från tisdagen.

Jobbar på att förminska tvättberget.

Efter skolan på fredagen åkte jag med Vilda till farmor och farfar för att sova över till söndagen. Efter vi fikat och jag fått packat upp det mesta hämtade jag Neo på fsk. Neo kastade sig runt min hals och vi fällde ett par tårar båda två ❤️. Samma kväll stannade Neo uppe sent och tittade på fångarna på fortet. Det var hans första riktiga fredagsmys och vi hade både chips och lite godis. Godis har han knappt fått alls innan. Han fick upp ögonen för godis i sommars. Det är väl ändå godkänt att börja äta lite godis när man fyllt 5 år 😅. I alla fall så njöt han av kvällen och när klockan slog halv 10 la han sig helt frivilligt.

Neos första fredagsmys ❤️.

På lördagen badade Neo ute och jag solade 40 min, totalt men ändå 😉.

2 reaktioner på ”En lång vecka.

  1. Vanja

    Hej! Kan tala om att jag träffade Vilda och hennes farmor och farfar i lördags på Skällinge marknad! Har jobbat tillsammans med Vildas farmor. Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s