Yes, assistent blir elevassistent!

Känns som att jag knappt hinner tänka men ändå går hjärnan på högvarv. Det blev 2 av 3 skoldagar för Vilda denna veckan. Skolan är faktiskt riktigt bra på att göra anpassningar utefter varje elev. Ännu bättre känns det ännu bättre när vi efter mycket slit fick igenom att skolan anställer Vildas assistent som elevassistent. Lite pappersarbete kvar innan det är helt klart.

Favorit spelet i skolan. Snart slipper hon spela med sin mamma.

Igår röjde jag i och utanpå huset i Tvååker. Fick tvättat av vardagsrummet på övervåningen med mögel dödande medel. Så mycket kvar att göra, blir yr av bara tanken… Ute fick jag röjt bort småträd och buskar som blivit vildvuxna.

Rensar i en vildvuxen trädgård.

Varbergs företaget Bravida jobbade i huset och de har verkligen ställt upp med ventilation, sanerat och mycket annat ❤️. Miljoner Tack!!

I torsdags var Vilda hos ögonläkaren. Hennes kraftiga närsynthet har blivit ännu värre. Ena ögat låg kvar på 8.75 medans de andra ögat hade gått från 6.5 till 7.5.. Sen har hon också ett brytningsfel vilket gör att allt är lite suddigt. Hon ser rejält dåligt.

I veckan åkte jag med mamma och letade jacka. Jag fyndade en jacka på MQ outlet för 224kr och mamma gjorde också ett bra fynd. Annars vet jag knappt vad jag gjort.. Ringt en massa samtal och försökt styra upp allt med och kring barnen, huset och assistansen.

Jag och Neo plockade svamp. Vi hittade hela 7 kantareller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s