-Hej Rasmus, Rasmus, heeej!

Så var det skoldag igen och det känns lite konstigt att familjen Fäldt nu mera faktiskt har en vardag. Vi får leka normal familj och vi är lyckliga över att barnen kan få mer normalitet.

Vilda har hittat en rutin som hon kör i skolan. Det finns en i personalen som heter Rasmus, som i Rasmus på luffen. ”- Rasmus, hej Rasmus.” En minut senare ”-Heeej Rasmus, hej”. Och så forsätter de så fort Rasmus är i samma rum 😂.

Idag gjorde Anders och Neo pizza. Vilda dansade en Pizza-dans som innebar att hon sa pizza så fort hon kunde och skakade/dansade med huvudet och överkroppen lika fort tills hon föll ihop skrattades. Assistent C var natuligtvis beordrad av Vilda att göra likadant, vilket hon också gjorde med nästan lika stor entusiasm som Vilda ❤️.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s