Normal immunbrist?

Blir totalt galen… Vilda tog prover för några veckor sedan för att kolla immunförsvaret, enkelt förklarat. Inte hört ett skit så jag loggade in på 1177 och läste svaret där. ”Liten immunbrist” står det och vilka delar som bråkar. Blir irriterad för att jag inte fått reda på detta och inte vet vad det betyder jämfört med hennes äldre immunprov. Googlar och läser att det är viktigt att hitta orsaken till immunbristen osv.. Inget som läkarna tagit tag i 😡. Sedan Vildas kardiolog Solweig (världens bästa) slutade i Halland så har Vildas vård blivit urusel. Samma dag fick vi hem ett brev där de stod att hon har en ”normal immunbrist”..? Vad betyder det? Gissar på att hon har en immunbrist men inte leukemi då? Ogillar verkligen att få brev utan större förklara. Hade det inte varit något avvikande hade vi inte fått något brev alls.

Så mycket fina tapeter det finns. Linnetapeter är stora favoriter.

Nu har vi kommit till att välja tapeter, tjoho Känns lite konstigt med tanke på att vi gjorde detta i januari också. Målade och sen fick vi riva ner väggarna.. Men vi får ju tro att det inte blir så denna gången 😂.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s