Postbilen orsakade panik!

Så hur ska man överleva när man plötsligt står här låst från omvärlden? Jag har inte riktigt hela svaret ännu men telefonsamtal och lite godis till kvällen är ett bra recept och att skratta åt sitt elände.

Vi råkade på ett nödläge i vår isolering… När familjen äntligen kommit ut i solen efter en massa ”ska bara” så hände det. ”-Neeeej postbilen kommer!!! IN!!!”. Hela familjen fullkomligt rusar in. Post tanten börjar bära Vildas sondsprutor upp på trappan och jag låser dörren i fall att hon vill ge oss något. Undra vad hon tänkte 😂😂😂.

Think outside of the box all the time..

Anders skulle fixa sitt hår och tog trimmen. Mitt i klippningen dog trimmen helt. Så nu ser han helt galen ut med rakat mitt på huvudet och 7cm långt hår runt om. Det ser så jäkla roligt ut! Som jag och barnen skrattat 😂. Nu har min mamma köpt en ny trimmen som ligger utanför dörren och väntar på sin dos av ytdesinfektion. Ja, vi kör ytdesinfektion på Allt vi köper. Det tar lite tid med veckohandlingen 😁.

För att vara isolerade händer det alltid mycket. Det gäller att kunna skratta åt sig själv och vårt galna liv 😂.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s