Så blev hon dålig..

Vilda har fortsatt att ligga lågt i syresättning från och till. Men något som definitivt inte hjälpte situationen är att hon blev sjuk igår.

Vila i Disney sängkläder gör det lite bättre, tycker Vilda.

Det märktes direkt på morgonen. En mörkare med mer klagande ton i rösten kom orden ”ipaden…” som hon alltid frågar efter på morgonen. Jag hörde direkt att hon var dålig. Är du sjuk Vilda? -jaaa ja sjuk, svarade hon. Så typiskt att hon blev smittad på sjukhuset..

Sen blev det en intensiv förmiddag. Drog i både barnmottagningen och vårdcentralen för att hon skulle få rätt vård. Ingen panik, inte massa prover, ingen förebyggande inläggning, bara crp och halsprov som steg ett. Det blir ofta så krångligt och det krävdes en massa samtal innan vårdpersonalen förstod att vi måste ligga steget före nu. Alltid steget före egentligen men speciellt nu när hon är svagare. Vilda en snabb tid på vårdcentralen.

76% i syresättning..

Proverna visade inget särskilt så vi avvaktar. Vilda fortsatte att kämpa hemma med pox, syrgas och inhalering. Idag är Vilda lite sämre men det känns fortfarande okej att ha henne hemma. Det är oftast dag 3 som hon antingen blir bättre eller blir rejält sjuk. Så vi får se imorgon…

2 reaktioner på ”Så blev hon dålig..

 1. Peter Naryd

  Usch vad jobbigt!
  Räcker det inte med det hon har!?🙄🙄😔😔
  Hoppas verkligen inte att hon blir sämre nu utan att det går åt rätt håll!

  Mvh! Peter

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s