Vilda deltog halva påskafton

Vilda längtade efter påsken och sov dåligt. Flera gånger under natten när syrgasen justerades viskade hon yrvaket ”påskägg”. När hon äntligen fick gå upp rusade hon ner för trapporna, jag fick springa för att hinna med att stödja henne! Strax efter studsade lillebrorsan upp och hoppade ner för trappstegen och jublade ”påsk, påsk, påsk”!

Det blev en härlig dag, jag och Vilda startade dagen med att färga ägg. Efter 10 kom påskharen på besök. Vilda tjöt av skratt när vår tokiga påskhare busade runt i trädgården, hoppade, klättrade och tappade sina påskägg.

Vilken busig påskhare, skrattar barnen!

Vilda blev helt slut… Vi pausade så hon kunde ta en längre vila och sitta med syrgas några timmar. Efteråt var hon mer stabil i syresättningen men gick väldigt vingligt av utmattningen. Så när det var dags för äggjakt behövde hon stöd för att gå. Vi bar henne givetvis mycket och gav bra ledtrådar till vart hon kunde leta. Tyvärr orkade hon ändå inte vara med under hela jakten. För att hon inte skulle känna sig begränsad och bli ledsen så lossades vi att hon hittade sista ägget, hurrade lite och tackade oss själva för äggjakten. Vilda gick in nöjt medans brorsan kunde fortsätta leta lika nöjt.

Efter en stund kom hon ut och satt i vårsolen och mumsade chips med mig medans brorsan hoppade studsmatta och pappa gillade. Vi skålade med festis och alkoholfri öl, vilken underbar stund! Påskmiddagen orkade hon inte alls vara med på, hon ville men orkade knappt resa sig från golvet. Men överlag var detta en riktig toppen dag.

Super trött men på gott humör.

3 reaktioner på ”Vilda deltog halva påskafton

 1. Peter Naryd

  Hej på er!
  God fortsättning på påsken!

  Roligt och höra att ni hade en bra påskafton även fast Vilda blev så trött!
  Det var ändå skönt och höra att hon kunde vara med på det mesta med hjälp av er!

  Ha nu en fortsatt fin påsk!

  Mvh! Peter 😁🐣🐥

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s