Jobbiga veckor

Vilda har inte mått alls bra dessa veckor. Jagat läkare och kämpat för att kunna hålla henne hemma. Hon är jätte dålig.

Vilda har blivit sämre och sämre. Så dålig att hon behöver konstant syrgas dygnet runt. Hon har gått riktigt lågt ner till 60% som är såpass lågt att hon lätt kunnat svinmat men inte gjort det. Är kroppen van vid lägre syresättning så klarar den konstigt nog av ännu lägre syresättning mot oss andra.

Vilda har behövt vara still väldigt väldigt mycket. Även med syrgas har hon gått ner till 75% när hon bara går några meter. Det har varit så jobbigt för henne och hon har varit så väldans trött. Hjärtekrossande att inte kunna hjälpa mer än att underlätta för henne.

Kopplade ihop 2 syrgasmaskiner (20L syrgas) för att kunna sitta ute en stund.

Sökt kardiologer som bad oss minska ner medicinen som vi precis höjde. Måste se om det är hemska biverkningar eller om hon verkligen är så här dålig. Så vi började sätta ut det långsamt i söndags och hon är nu lite piggare och behöver inte lika mycket syrgas. Men vi är på tårna för hon är fortfarande jätte dålig.

Byggde en linbana med snöre att dra upp dockorna igen så hon slipper gå.

En reaktion på ”Jobbiga veckor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s