Ibland är Vilda för ärlig, som när nya assistenten stylar!

Igår försvann sommaren men vi (läs jag) hade lovat barnen att bada innan vi åkte hem. Det var bara att byta om och gå ner till sjön. Barnen doppade sig utan problem, inte jag 🥶. Efter badet tog vi en fika och åkte sedan hem. Vilda och Neo satte sig och ritade. Så kul det är att se när småbarns kladdet övergår till mer riktiga figurer. Vilda fick äntligen till sina gubbar (huvudfoting) och så stolt hon var. Det blev mååånga gubbar ritade.

Nu syns gubbarna verkligen. Stolt Vilda, med all rätt.

Idag har vi lekt Emil och griseknoen. Grisen och grisen, en påse! ”Griseknoen” ska jag springa runt med på golvet och uppmana den att hoppa över osynliga hinder med inlevelse, såklart.

… Griseknoen… Tur Vilda inte filmade 😅

Kl 13 hade vi favoriten från anställningsintervjuerna hemma för att hälsa på Vilda. Vilda presenterade sina dockor och satte assen (assistenten) på att vara mamman i leken ”fem små dockor hoppade i sängen”. Det blev också gömme och målning med sina gubbar. Assen målade av Vilda och frågade om den var fin. -Nej, svarade Vilda med hård ton 😂. Assen svarade -okej, jag får nog öva lite då! Allt känns verkligen toppen med denna unga, varma och begåvade tjejen och hon är nu anställd. Hon blev också väldigt glad över att vi ville ha henne. Nu tror jag vi har en riktig vinnare igen 👌.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s