Astrid Lindgrens Värld

I söndags packade vi bilen och åkte till Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld. Bilen var riktigt full med 2 syrgas koncentrationer, vagn och allt annat man behöver. Tur assistenten kör egen bil så vi kunde fylla hennes också.

Bilresan gick väldigt bra. Vi hade popcorn och annat gott till Neo. IPads, musik och leksaker till båda ungarna så de skulle hålla sig sysselsatta. Låga raster som gjorde en 3h resa till hela 6h innan vi kom fram till ”senester huset”. Den dagen blev det bara att packa upp och äta något.

Jag och Vilda väntar på Allsången.

Igår åkte vi till ALV. Emil och Allsången ville Vilda verkligen se. Barnen sjung och sjung men sen kom det ett moment där alla ska skrika allt vad de kan… Vilda blev helt hysteriskt rädd. Hon skrek och grät ett bra tag. Stackars Vilda… Fattar inte varför de måste ha med ett sådant moment. Även mindre barn måste ju bli rädda ibland. Vilda blev på glatt humör igen av lite glass.

Hela familjen äter glass.

Sedan blev det äntligen Emil och soppskålen, en av Vildas stora favoriter. Efteråt träffade vi Emil och Ida och Vilda fick kram av båda.

En underbar dag som avslutades med ett glas vin, promenad och en fantastiskt regnbåge.

En reaktion på ”Astrid Lindgrens Värld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s