Trodde du verkligen att du skulle komma undan, din orm.

Jag är så arg så jag skakar, sviken och utnyttjad. Eller inte riktigt utnyttjad för jag synade bluffen. Du kom nära oss alla och jag trodde du var äkta. Vad driver vissa personer egentligen… ”Ger du en fingret så tar dom hela handen”, har fått en tydligare innebörd nu. Lögner och falskhet triggar mig extremt och kommer aldrig att acceptera det. Vad exakt det gäller kan jag inte skriva ännu. Men de kommer…

Huggen och förstörd… En bild säger mer än tusen ord..?

Jag orkade inte vara hemma utan var tvungen att tänka på något annat. Neo och jag åkte till lite butiker som var skönt folktomma. Lite egentid med min lille älskling. Tanken var att jag skulle köpa en prinsesstårta… Jag -ensam under mitt nattpass, tårta och en sked! Ska man tröst äta så ska man. Men så sprang vi på fin fina jordgubbar som inte gick att motstå. Det var väl ett bättre val.. Får se om jag fortfarande tycker det i natt 😂.

Vilda mår bättre och antibiotikan hjälper, hurra!!! Så skönt när man börjar få se små glimtar av jäkelskap, bus och humor i ögonen igen. Som jag älskar dig, Vilda min.

2 reaktioner på ”Trodde du verkligen att du skulle komma undan, din orm.

  1. Vanja

    Är så otroligt ledsen att Vilda inte mår bra. Hur fan kan man utnyttja en eller flera personer? Det är min undran. Hoppas ni alla får må bra snart. Kram till er! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s